• Hostel Jedro Beograd

  Dobro dosli !

  l
 • Najbolji smestaj u Beogradu

  U okviru hostela imamo 10 soba ukupno 50 lezaja.

  h
 • welcome to belgrade hostels

  Najbolji ambijent u Beogradu

  U okviru hotela imamo klub restoran sa profesionalnim ozvucenjem i instrumentima. Posedujemo parking, bastu, kompjuter, internet, WiFi, stampac. .

 • Najljubaznije osoblje

  Ljubazno osoblje hostela ce se potruditi da vam izadje u susret i pomogne u vezi svih informacija. .

Hostel Jedro Beograd

Dobro dosli

Rezervacija

+381 (0)60 504 03 69

Besplatno bicikli 24/7

Biciklisticka staza 65 km

 Ako zelite da postanete deo naseg tima kliknite ovde.

Hostel Jedro - Beograd

Dobro došli!

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim, čistim i povoljnim smeštajem u Beogradu, a da je na odličnoj lokaciji ne morate da tražite dalje. Našli ste najbolji hostel u Beogradu. Hostel Jedro, nov hostel, pruža Vam najbolji smeštaj u Beogradu i priliku da Vaš odmor u Beogradu provedete na najkvalitetniji način. Mnoge dobre stvari su rečene o našem hostelu širom sveta, ovo su samo neke od karakteristika koje hostel Jedro čine top hostelom u Beogradu.

Zbog čega je hostel Jedro najbolji hostel u Beogradu?


Čiste sobe za sve tipove gostiju

Hostel Jedro raspolaže sa deset soba različitih kapaciteta, od privatnih bračnih soba, do višekrevetnih soba sa dvanaest ležajeva. U našim sobama mozete odsedati sami posle teškog radnog dana, sa svojima bližnjima, ili pak sa svojim prijateljima. Sobe možete koristiti za dnevni odmor, prenoćište ili pak duži smeštaj.
Nezavisno u koje doba dana dolazite, hostel Jedro radi non stop. Bilo da dolazite na dnevni odmor ili na duži smeštaj, hostel uvek ima pedantno spremnu sobu za vaš udoban smeštaj u Beogradu.

Najbolje opremljen hostel u Beogradu

Hostel Jedro opremljen je sa četiri kupatila sa tuš kabinama i jedna posebna tuš kabina koja dolazi uz sastav jedne sobe. Pored smeštaja u hostelu možemo da Vam pružimo jedan od apartmana koje imamo u opticaju i iznajmljujemo na dan ili duži period, svaki izuzetno luksuzan i kompletno opremljen.

Apartmani u centru Beograda

Naši apartmani se nalaze na najboljim lokacijama u centru Beograda, u ulicama: Tošin Bunar, Strahinjića Bana, Gavrila Principa i Dunavski Kej. I u apartmanima i u sobama naši gosti imaju neograničen pristup wifi internetu i kablovskoj televiziji. Hostel Jedro svojim gostima može da pruži lepo vreme uz piće i muziku u klubu.
Gosti hostela mogu da uživaju u predivnom ambijentu hostela, pošto je hostel tematski dizajniran na temu jedrenja, što će Vas možda inspirisati da nam se pridružite na nekom letnjem krstarenju koji hostel Jedro organizuje.

Povoljna cena hostela

Cena smeštaja u hostelu, bilo da ste došli na dnevni odmor ili noćenje je izuzetno povoljna, tvrde naši gosti. Hostel Jedro pruža uslugu bez premca i nadmašuje svoju konkurenciju sa povoljnim cenama.

Hostel sa najboljom lokacijom u Beogradu

Ako trazite dobru lokaciju za smeštaj u Beogradu, nećete naci bolju. Hostel Jedro se nalazi u ulici Tošin Bunar, na samom kraju ulice Pariske Komune kod centra za Socijalni rad. U neposrednoj smo blizini Studentskog grada i Instituta za majku i dete, pa kod nas možete boraviti dok posećujete Vaše prijatelje ili rodbinu koji borave u jednoj od te dve institucije.
Hostel Jedro ima dobru lokaciju za dolazak gostiju pošto se nalazimo u blizini aerodroma, autoputa, a imamo i direktnu autobusku liniju do Glavne železničke stanice u Beogradu.
Ipak, najlepša karakteristika naše lokacije je mirno okruženje. Dovoljno smo udaljeni od svih izvora buke i verujte nam da ćete se kod nas odmoriti kao nikada pre.

 

Hostel Jedro, najbolji smestaj u Beogradu.

Pristupacne cene za dnevni odmor u hostelu.

Belgrade hostels

Pratite Nas